Portalul oficial al Județului VASLUI

Vasluienii au participat în număr mare la concertul „Clipă de Dor”

octombrie 4, 2022

Peste 2.000 de vasluieni au participat la concertul organizat de Ziua Internațională a Persoanelor vârstnice, intitulat „Clipă de dor”.

Nico, Dimma`s și Paula Seling au oferit spectatorilor un dar de suflet, de care își vor aminti peste timp.
Vocile artiștilor au răsunat într-un mod incredibil în Centrul civic, cei prezenți simțindu-se alintați de melodiile interpretate cu o acuratețe aparte, iar bucuria publicului a fost oglindită prin aplauzele îndelungi și meritate de artiști.
Alături de vasluieni s-a aflat și Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, care a ținut să îi felicite pe cei de vârsta a treia, cu ocazia Zilei persoanelor vârstnice.
„Este ziua care ne aduce aminte cât de valoroși sunt oamenii îndiferent de vârsta lor. Consiliul Județean Vaslui este un promotor al drepturilor persoanelor de vârsta a treia, prin încurajarea lor de a participa activi la viața socio-culturală a județului. Vă doresc tuturor să fiți sănătoși, să vă bucurați de copii și nepoți și să jucați mai departe un rol activ în societatea noastră!”, a fost mesajul transmis de Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.
Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Vaslui, Primăria municipiului Vaslui și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vaslui.

Last modified: octombrie 4, 2022

Comments are closed.