Portalul oficial al Județului VASLUI

Regal de colinde tradiționale susținut de Corala Armonia

decembrie 22, 2022

Sala de conferințe a Centrului de Resurse pentru Afaceri Vaslui a fost gazda unui regal de colinde tradiționale susținut de Corala Armonia din Constanța.

A fost un concert plin de emoție, care i-a introdus pe cei prezenți în atmosfera Crăciunului, fiecare colindă interpretată de preoți încălzind sufletul de bucuria vestirii nașterii Pruncului Iisus Hristos.
„Mulțumim pentru înalta onoare de a veni în fața noastră corala Armonia, pentru a produce o învălmășeală de sentimente și pentru a vesti nașterea Mântuitorului. Mulțumesc distinșilor preoți, mulțumesc dirijorului și să vă rog să transmiteți mulțumirile mele și urările de bine lui IPS Teodosie, care ne-a onorat de câteva ori cu prezența și cu prietenia sa”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, care a făcut o invitație coralei Armonia la Festivalul de muzică corală laică și religioasă „Gheorghe Cucu” de anul viitor.
„Vreau să vă notați în agenda domniilor voastre și dacă veți putea să fiți la o manifestare culturală pe care am inițiat-o acum doi ani în cinstea unui mare compozitor român, născut pe meleaguri vasluiene, Gheorghe Cucu. Dacă veți avea bunăvoința și timpul, v-aș ruga să fiți prezenți la această manifestare”, a completat Dumitru Buzatu, mulțumindu-i conducerii DGASPC Vaslui și preotului Petru Damian, care a fost unul dintre cei care a dat impulsul necesar pentru organizarea acestui eveniment.
În deschidere, corul format din beneficiarii unui centru al DGAPSC Vaslui și Grupul „Prietenii Sfântului Nectarie” din Văleni au oferit scurte momente de colinde apreciate de public, amfitrionii fiind răsplătiți cu aplauze.

Last modified: decembrie 22, 2022

Comments are closed.