Portalul oficial al Județului VASLUI

Noi drumuri asfaltate în comuna Grivița

august 9, 2023

Noi drumuri asfaltate în comuna Grivița

 

Astăzi a avut loc recepția a 5 kilometri de drum asfaltat în localitățile Grivița și Trestiana din comuna Grivița.

Investiția a fost realizată prin PNDL 2 de către SC Viacons Rutier Huși și a fost în valoare de 7,9 milioane de lei, fără TVA.

„E un obiectiv pe care ni l-am dorit foarte mult, pentru că am finalizat lucrări de apă și canalizare, astfel că era firesc să modernizăm și drumurile. Cei 5 km pe care îi recepționăm vin în completarea la alți 4 km recepționați în 2016”, a declarat Alina Munteanu, primarul comunei Grivița.

Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, a felicitat-o pe primărița Alina Munteanu, care a reușit să diminueze discrepanțele dintre rural și urban, prin modernizarea tuturor localităților comunei Grivița.

„În acest moment, comuna Grivița a căpătat un aspect pronunțat de urban și lucrările acestea de modernizare continuă. Asta este o notă foarte bună pentru administrația publică locală și pentru echipa care a muncit la aceste lucruri. Vă felicit și îmi exprim sprijinul atât cât pot eu atunci când este nevoie”, a declarat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Prin Programul „Anghel Saligny”, la Grivița vor mai fi asfaltați încă 6,5 km drum în localitatea Odaia Bursucani.

Last modified: august 9, 2023

Comments are closed.