Portalul oficial al Județului VASLUI

Încă o investiție finalizată de Consiliul Județean Vaslui

martie 30, 2021

Podul aflat pe DJ 248 A, pe raza comunei Todirești, a fost consolidat și reabilitat. Lucrările au costat aproximativ 1,2 milioane de lei, fondurile provenind de la bugetul de stat și bugetul local al județului Vaslui.

       Podul are o lungime de aproximativ 53 m și lățimea de 8 m, fiind unul dintre cele mai mari aflate pe drumurile județene.

       ”Aici avem și un alt proiect în derulare. Este vorba despre asfaltarea a 9,85 km de drum județean din DJ 248 A. Investiția este finanțată prin PNDL 2. Constructorul a asfaltat deja 2 km, înainte de pod, urmând ca până la sfârșitul anului să asfalteze și diferența, până la limita cu județul Iași. În prezent, sectorul de drum este pregătit pentru turnarea de covor asfaltic, fiind pus balastru și piatră spartă”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

      Tot pe DJ 248 A, pe raza comunei Rafaila a fost reabilitat un segment din drum, în lungime de 1,5 km, fiind turnat beton, investiția fiind finanțată în totalitate din bugetul local al județului Vaslui.

 

Biroul de presă,

Consiliul Județean Vaslui

Last modified: martie 30, 2021

Comments are closed.