Portalul oficial al Județului VASLUI

Idei utile pentru tinerii care doresc să devină antreprenori

februarie 2, 2022

Sub genericul ”Business Time”, Asociația de tineret Simbio Vaslui și Consiliul Județean Vaslui au organizat o întâlnire cu tineri voluntari din județ, cu scopul de a sprijini generațiile viitoare de intreprinzători să își dezvolte aptitudinile și să cunoască mai multe idei din acest domeniu, al antreprenoriatului.

Invitați au fost trei oameni de afaceri de succes din Vaslui, Vlad Ciuburciu, manager Vascar, Vlad Micu, manager Redcon 1, și Laurențiu Marin, director Winmarkt, cărora li s-au alăturat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, vicepreședintele Ciprian Trifan și Mircea Țuțuianu, director în cadrul Consiliului Județean Vaslui.
Speakerii antreprenori locali au vorbit despre experiența lor de viață și business, iar o parte dintre tineri au prezentat idei și proiecte de afaceri, ce ar putea fi dezvoltate la nivel de județ.
Astfel, invitații le-au transmis tinerilor că trebuie să aibă curaj pentru a-și urma visurile, pentru a face ca ideea lor de afacere să devină realitate.
”Nu este greu să-ți deschizi o afacere, greu este ce faci după aceea, așadar fă-ți un plan pe termen mai lung, iar motivul pentru a-ți deschide o afacere nu trebuie să fie acela de a face bani sau a avea putere, ci pentru a acoperi nevoile dintr-o comunitate”, au spus invitații conferinței.
”Vă felicit pentru inițiativă și mă bucur că la această întâlnire participă numeroși tineri. Consiliul Județean Vaslui sprijină de ani buni inițiativele și proiectele organizațiilor de tineret, prin acel program județean de finanțare nerambursabilă. Vă invităm și pe voi să aveți curaj și să participați la acest program, pentru a obține finanțarea necesară pentru punerea în practică a proiectelor voastre”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Last modified: februarie 4, 2022

Comments are closed.