Portalul oficial al Județului VASLUI

Delegație din raionul Fălești prezentă la Vaslui!

mai 22, 2023

Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, a primit vizita unei delegații de cadre didactice din raionul Fălești, R.Moldova.

Dascălii moldoveni participă la o serie de activități didactice, inclusiv la simpozionul internațional „Educația de calitate – o preocupare a școlii de azi”, organizat de Școala „Constantin Parfene” Vaslui.

Evenimentul, având ca temă „Educația pentru formare de competențe – provocări și perspective”, a ajuns a XIII-a ediție și a însemnat un schimb de bune practici din domeniul învățământului.

„Consiliul Județean Vaslui are ca obiectiv principal întărirea cooperării interinstituționale, prin schimb de idei și o comunicare eficientă. Și cu raionul Fălești avem o colaborare eficientă, iar întâlnirea de astăzi va fi una benefică, vizând dezvoltarea competențelor culturale și educaționale între județul Vaslui și raionul Fălești”, a precizat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Delegația din Fălești a identificat o serie de idei care pot fi implementate cu succes și în școlile din Moldova. De asemenea, profesorii vasluieni au avut de învățat de la acestă întâlnire, existând posibilitatea încheierii unor parteneriate pe viitor.

Last modified: mai 22, 2023

Comments are closed.