Portalul oficial al Județului VASLUI

Comuna Ivănești a fost în sărbătoare

octombrie 24, 2022

Comuna Ivăneşti a fost în sărbătoare, unde sute de localnici şi nu numai au participat la cea de a 14-a ediţie a Zilei comunei.

În acest an, primarul Vasile Novac a mizat pe talentele locale, dar a adus în faţa publicului și un invitat special, solista din Moldova Adriana Ochișanu.

„Este o sărbătoare pe care locuitorii comunei Ivăneşti o merită din plin. Suntem la ediţia a 14-a şi vrem să păstrăm această tradiţie. Cred că merită să oferim oamenilor şi câteva momente de bucurie, nu numai muncă”, a declarat Vasile Novac, primarul comunei Ivăneşti.

La sărbătoarea Ivăneștiului a fost prezent Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, însoțit de vicepreședintele Ciprian Trifan și deputatul Irinel Stativă.

„Vă salut pe toți cei prezenți și mulțumesc domnului primar Vasile Novac și Consiliului Local al comunei Ivănești pentru invitația făcută. E o zi de toamnă autentică, contrar semnelor de dimineață, semn că și natura ține cu dumneavoastră. De fiecare dată când am fost la sărbătoarea comunei a fost foarte multă lume și mult antren, distracție și multă bucurie. Sper să fie la fel și astăzi. Suntem la a 14-a ediție, ceea ce este remarcabil, semn că evenimentul are persistență în timp. Sper să ne vedem și la următoarele ediții, iar cei care vin după noi să ducă pe mai departe șirul acestei sărbători. Îi spunem La Mulți Ani și primarului Vasile Novac, căruia îi dorim să aibă energie, pentru a duce mai departe proiectele de dezvoltare a comunității. Vă doresc multă sănătăate și distracție plăcută”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Grație melodiilor interpretate de artiști, cei prezenți s-au prins în hore și au dansat minute în șir.

Last modified: octombrie 24, 2022

Comments are closed.