Portalul oficial al Județului VASLUI

Anunțuri 2022

martie 24, 2022

 • ANUNȚ privind ședința publică organizată de Consiliul Județean Vaslui pentru dezbaterea publică a proiectului de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Vaslui nr. 210/2021 privind aprobarea Studiului de oportunitate, a modalităţii de atribuire a serviciului public de transport judeţean de persoane prin curse regulate și a documentaţiei de atribuire a Contractului de delegare a gestiunii serviciului public de transport judeţean de persoane prin curse regulate pentru perioada 2022 -2032, în Județul Vaslui
  Mai multe detalii aici

 • CONSILIUL JUDEȚEAN VASLUI anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Vaslui, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul proiectul “Întocmire SF/DALI pentru obiectivul de investiții – DJ 244 M: DN 24 (Crasna) – Albești – Idrici – Roșiești (DJ 244 M)”.
  Mai multe detalii aici

 • CONSILIUL JUDEȚEAN VASLUI anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “ Întocmire SF/DALI pentru obiectivul de investiții – DJ 244 M: DN 24 (Crasna) – Albești – Idrici – Roșiești (DJ 244 M)” propus a fi amplasat în jud. Vaslui, DJ 244M, comuna Albești – în intravilan și extravilan.
  Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Vaslui, str. Călugăreni, nr.63, Vaslui şi la sediul Consiliului Județean Vaslui, în zilele de luni – vineri, între orele 8.00-14.00.
  Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Vaslui

 • privind organizarea licitaţiei publice pentru vânzarea a 12,89 mc masă lemnoasă pe picior existentă pe amplasamentul obiectivului de investiţii „EXTINDERE UNITATE DE PRIMIRI URGENŢE.” Cerere înscriere licitație Formular oferta
  Mai multe detalii AICI

Last modified: mai 20, 2022

Comments are closed.