Portalul oficial al Județului VASLUI

A fost semnat acordul de finanțare cu raionul Cimișlia

noiembrie 8, 2021

Astăzi, președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a semnat acordul de finanțare cu raionul Cimișilia, Republica Moldova.

La momentul semnării au participat președintele raionului Cimișlia, Mihail Olărescu, însoțit de vicepreședintele, Tatiana Aramă, și vicepreședinții Consiliului Județean Vaslui, Ciprian Trifan și Dan Marian, alături de directorul Direcției de Dezvoltare și Cooperare, Emilian Agafiței.

Consiliul Județean Vaslui va aloca, prin acest acord, suma de 109.000 de euro pentru realizarea unui proiect ce privește modernizarea azilului de bătrâni și invalizi din Raionul Cimișlia, Republica Moldova, valoarea totală fiind de 181.966,15 Euro.

Finanțarea vine ca urmare a Înțelegerii de Cooperare cu Raionul Cimișlia din Republica Moldova, în scopul îmbunătățirii colaborării și susținerii dezvoltării economice și sociale a celor doua unități administrativ-teritoriale, semnat în 2005.

CJ Vaslui răspunde astfel unei adrese din partea Consiliului Raional Cimișlia din 15 iunie 2021 prin care instituția a solicitat această susținere financiară.

Last modified: noiembrie 8, 2021

Comments are closed.