Portalul oficial al Județului VASLUI

A fost deschis Centrul Mobil de recoltare a sângelui la Vaslui

martie 10, 2022

De astăzi, cetățenii din municipiul Vaslui și comunitățile limitrofe pot dona sânge la noul Centru Mobil, deschis în cartierul 13 Decembrie din municipiul reședință de județ, în apropiere de Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

Consiliul Județean Vaslui, Primăria municipiului Vaslui și Spitalul Județean de Urgență Vaslui au reușit să amenajeze și să doteze spațiul, astfel încât vasluienii să nu mai meargă până la Bârlad pentru a dona sânge.
”Este un spațiu adecvat și dotat cu aparatura necesară de Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Va trebui să găsim cadrul legislativ pentru a angaja personalul medical necesar. Cu ajutorul parlamentarilor noștri, sper ca aceste lucruri să capete o formă legislativă corespunzătoare, astfel încât să devină puncte oficiale ale Centrului Județean de Transfuzie Sanguină Bârlad, unde să se poată avea o activitate curentă, care să mărească numărul donatorilor din zona noastră”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Centrul Mobil va funcționa în subordinea Centrului Județean de Transfuzie Sanguină Bârlad și se află situat pe STRADA ȘTEFAN CEL MARE, BL 413, SC B, PARTER, VASLUI. (în proximitatea spitalului, la strada principală).

       

Last modified: martie 11, 2022

Comments are closed.